Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website
18-12-2020

BREEAM-NL Outstanding nieuwe fabriek Bosch Beton

In december 2020 ontving Bosch Beton voor de nieuwe state-of-the-art fabriek in Barneveld het certificaat BREEAM-NL Outstanding met officieel het hoogst haalbare: 5 sterren. Op de scores voor Energie, Water en Afval werd de maximale score van 100% behaald. Wereldwijd haalt slechts 3% van het vastgoed dit niveau. De BREEAM Assessor van W4Y adviseurs, reikte het certificaat officieel uit aan Gerard van den Bosch, mede-eigenaar Bosch Beton.

“De certificering is een terechte erkenning voor de innovatieve ideeën van Bosch Beton. Een Outstanding Performance betekent niet alleen hoog scoren op de vele kanten van duurzaamheid en gezondheid. Maar ook de wereld laten zien dat je een innovator bent en wel degelijk de bedrijfsvoering kunt aanpassen aan de klimaateisen van vandaag. Een meer dan terechte score wat de nieuwe generatie binnen Bosch Beton met trots verder zal uitdragen in de betonbranche”, aldus Olaf Buter (Adamas Groep).

Foto Bosch Beton: Uitreiking BREEAM Outstanding certificaat aan Bosch Beton (vlnr: Olaf Buter, managing director bij Adamas Groep, Gerard van den Bosch, mede-eigenaar Bosch Beton, BREEAM Assessor Simon Hogenstijn van W4Y adviseurs, en Nicole van Est, werkvoorbereider bij Van Mourik Bouw B.V.)

Voorop in duurzaamheid

Meer weten over een duurzaam gebouw met BREEAM-certificering