Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website

Even voorstellen

Annelies Visser
Annelies Visser

Klant- en oplossingsgericht. Heeft brede technische kennis en ervaring. Annelies is secuur, zelfstandig, flexibel en collegiaal.

Simon Hogenstijn
Simon Hogenstijn

Teamplayer, klantgerichte bruggenbouwer. Simon is open, communicatief vaardig en doelgericht, heeft affiniteit met innovatie en duurzaamheid.

Koen de Wijs
Koen de Wijs

Koen heeft passie, ervaring en kennis op het gehied van duurzaamheid. Is assertief en resultaatgericht. Sociaal, behulpzaam en teamplayer

Paul van der Krogt
Paul van der Krogt

Paul is een vertaler met oplossingsintuïtie. BREEAM-Expert en organisator met helikopterview.

Jan Roersen
Jan Roersen

Communicatief sterk, direct, duidelijk en pragmatisch. BREEAM-specialist. Jan brengt partijen bij elkaar en is oplossingsgericht, zelfstandig en flexibel.

Marleen Lubberding
Marleen Lubberding

Klantvriendelijk, meedenken en pragmatisch. Sterk in projectmatig werk en heeft helicopterview. Marleen is vrolijk en enthousiast. 

Boris Konings
Boris Konings

Passie voor duurzaamheid. Is nauwkeurig en onderzoekend. Heeft ervaring met duurzaam vastgoed en is goed op de hoogte van recente innovatie.

Edger van Herwijnen
Edger van Herwijnen

Betrouwbare teamspeler. Dienstbaar, flexibel met sterk aanpassingvermogen. Edger heeft brede technische kennis, is energiek en integer.

Chantal van der Meulen
Chantal van der Meulen

Ervaren project- en verandermanager. Proactief, open met talent om samenwerking te creëren en daadkrachtig te implementeren.

Tom Wolthuis
Tom Wolthuis

Tom is een jonge doelgerichte aanpakker, met passie voor duurzaamheid. Hij werkt secuur en is leergierig.