Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website

Passie voor duurzaamheid

W4Y adviseurs is een deskundig en onafhankelijk adviesbureau op het gebied van duurzaamheid en gebouwgebonden installaties. We zijn een hechte groep professionals. Vanuit onze vestiging in Harderwijk werken we aan projecten in heel Nederland. 

W4Y is al vanaf het begin actief met het toepassen van de internationale BREEAM-methodiek in Nederland. Jan Roersen (partner binnen W4Y) was nauw betrokken bij de ontwikkeling en uitrol van BREEAM-NL.

Naast verduurzaming op basis van de allround BREEAM-methodiek begeleiden we ook EED-Energie-audits, certificeringen GPR Gebouw en Fitwel. Om de circulaire potentie van een nieuw of bestaand gebouw te bepalen, maken we gebruik van de Building Circularity Index© binnen BCI Gebouw.

Dé BREEAM autoriteit

Pragmatische werkwijze

BREEAM QuickScan

Voor we aan de slag gaan met het certificeringstraject, brengen we de situatie met een BREEAM QuickScan globaal in kaart. Deze QuickScan biedt houvast voor de projectaanpak, offerte en het vaststellen van het te behalen BREEAM-certificeringsniveau.

We vertellen u graag wat BREEAM voor uw bouwproject en/of portefeuille kan betekenen en ondersteunen u op pragmatische wijze bij het verduurzamen van uw vastgoed. Nieuwbouw, portfolio, bestaandebouw of renovatie.

Bel of mail ons voor informatie en advies