Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website
11-11-2021

i-team world logistics and inspiration centre BREEAM Outstanding

i-team Global B.V. ontving tijdens een spectaculaire uitreiking het BREEAM-NL Outstanding certificaat voor hun nieuwe bedrijfspand, dat zij samen met KERO Vastgoed B.V. ontwikkelde. Het pand is het 80-ste gebouw dat in Nederland is opgeleverd met een Outstanding beoordeling. i-team is een wereldwijde familie, die zich toelegt op het leveren van intelligente, handige en hoogwaardige schoonmaakoplossingen aan de industrie. i-team heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo zijn ze o.a. ambassadeur van Made Blue.

W4Y adviseurs was als Expert en commissioningsmanager betrokken bij het certificeringstraject. “Twee jaar geleden liepen we nog over een kaal bouwterrein. Nu staat er een BREEAM Outstanding***** experience centre. Een echte (i-)teamprestatie!”, aldus Paul van der Krogt, BREEAM Expert W4Y.

2

Multifunctioneel gebouw

Duurzaamheidsmissie i-team

2

Dit nieuwe duurzame gebouw sluit naadloos aan bij de duurzaamheidsmissie van i-team. Het pand is niet alleen duurzaam gebouwd, maar maakt ook een efficiënte en duurzame bedrijfsvoering mogelijk. Er wordt gebruikgemaakt van zonne-energie, warmtepompen, vloerverwarming en ledverlichting en regenwater wordt hergebruikt.

i-team is ook ambassadeur van Made Blue. Elke druppel water die wordt gebruikt bij hun schoonmaakactiviteiten wordt via deze samenwerking gecompenseerd door de bouw van waterputten in ontwikkelingslanden te ondersteunen.

"De retentievijver voor het gebouw vormt een oase
in de asfaltwoestijn van Flight Forum."

BREEAM-NL Outstanding

Kies ook voor een duurzaam (nieuwe) bedrijfspand