Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website
02-04-2021

Mitiska REIM scoort BREEAM-GOOD met Mlyn Retail Park in het Poolse Wroclaw

We zijn verheugd dat Mlyn Retail Park in Wroclaw in Polen van eigenaar Mitiska REIM een BREEAM-score ‘Good’ heeft behaald voor zowel Asset Performance als Building Management. Mlyn Retail Park, gebouwd in 2009, werd in 2015 overgenomen door Mitiska REIM in opdracht van het FRI-fonds. W4Y adviseurs is als ESG-partner van Mitiska betrokken bij deze BREEAM-certificering.

Mlyn Retail Park 

Mitiska REIM

ESG-factoren als drijfveer

2

Mitiska REIM gelooft dat ESG-factoren een belangrijke drijfveer zijn bij het creëren van langetermijnwaarde voor alle stakeholders. Deze nieuwste BREEAM-certificering maakt deel uit van een breder programma om retailparken in de portefeuille te beoordelen en te certificeren. Mitiska REIM neemt milieu-, sociale en governance factoren als kernwaarden mee in alle aspecten van haar bedrijfsactiviteiten. W4Y is ESG-partner van Mitiska voor het begeleiden van de BREEAM-certificering van alle retailparken in Europa.

 “At Mitiska REIM, we recognise that achieving sustainable urban growth is an important and pressing issue both today and in the future. We believe that considerations concerning ESG factors play a crucial role in being a responsible fund advisor and are a key driver in creating long-term value for all our stakeholders and for society by making our business and our managed assets ‘future-proof’.”

Lees meer over het ESG-beleid van Mitiska

#comfortcerealestate #retailparks #realestate #esg #duurzaamheid #breeam #w4y #MitiskaREIM # MlynRetailPark