Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website
27-01-2016

CSU eerste schoonmaakbedrijf met BREEAM-certificaat

Schoonmaakbedrijf CSU heeft onlangs het BREEAM-NL In-use certificaat ontvangen. Het hoofdkantoor in Uden werd beloond met 2 sterren voor Asset, 3 sterren voor Beheer en 2 sterren voor Gebruik. Daarmee is CSU het eerste schoonmaakbedrijf in Nederland met een BREEAM-NL In-Use gecertificeerd hoofdkantoor.

Bijna een jaar geleden nam familiebedrijf CSU haar intrek in het voormalige kantoorgebouw van de Rabobank aan de Verlengde Velmolen 1 in Uden. Met name op het gebied van duurzaamheid is het pand vóór ingebruikname fors gemoderniseerd. Mede dankzij deze aanpassingen is nu het BREEAM-NL In-use certificaat behaald.

Jan Roersen heeft het BREEAM-certificaat overhandigd aan voorzitter John van Hoof van de Raad van Bestuur. Van Hoof maakte duidelijk dat CSU bewust heeft gekozen voor BREEAM. “CSU heeft al langer grote ambities op het gebied van duurzaamheid. We zien BREEAM-certificering dan ook als een logisch vervolg op certificeringen als ISO 14001 en de CO2-Prestatieladder.” Het sluit ook aan op de MVO-ambities van het bedrijf. In 2012 won CSU als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award bij de Golden Service Awards.