Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website
16-03-2020

Altera Vastgoed en CBRE scoren met BREEAM Awards Portfolio

Begin maart werden de jaarlijkse internationale BREEAM Awards uitgereikt in Londen. Nederlandse projecten scoorden goed dit jaar. CBRE Dutch Office Fund nam een award in ontvangst in de categorie Responsible Investment Large Portfolio en Altera Vastgoed won een BREEAM Award in de categorie Responsible Investment Portfolio Small Portfolio.

“Bij beide bekroonde projecten waren wij als W4Y adviseurs nauw betrokken.
We zijn super trots op dit resultaat.”

De BREEAM Awards zijn een erkenning voor bedrijven in de vastgoedsector die investeren in duurzame certificering van hun portefeuille en voor hun inzet om betere resultaten te behalen op het gebied van duurzaamheid.

Altera Vastgoed 

CBRE Dutch Office Fund

Naast aparte certificeringen per gebouw is het ook mogelijk om een complete groep gebouwen, als portfolio te certificeren met BREEAM-NL In-Use Portfolio. Deze aanpak maakt het mogelijk sneller grotere stappen te zetten richting een duurzame vastgoedportefeuille. W4Y adviseurs heeft als specialist en marktleider in BREEAM-certificering in Nederland al diverse pilot-certificeringstrajecten op basis van de nieuwe portfolio-aanpak begeleid. En met succes.

Heeft u meerdere gebouwen in eigendom of het beheer hierover? Dan is de nieuwe portfolio werkwijze voor BREEAM-certificering interessant. De aanpak is efficiënter. Het certificeringstraject kost minder tijd en de certificeringskosten bij de certificerende instelling DGBC zijn lager en gespreid.

Onze pilot-certificeringstrajecten BREEAM Portfolio

MEER WETEN OVER BREEAM PORTFOLIO