Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website
21-12-2018

W4Y scoort met 4 nominaties BREEAM Awards

Met vier nominaties voor de internationale BREEAM Awards 2019 scoort W4Y adviseurs als beste Nederlandse adviesbureau. “Het is op de eerste plaats een beloning voor onze opdrachtgevers en hun verduurzamingsactiviteiten. Maar we zijn als W4Y natuurlijk ook super trots op de nominaties”, vertelt Jan Roersen BREEAM Assessor en Expert van W4Y.

“Met bijna 10 BREEAM-specialisten in huis adviseren en ondersteunen we dagelijks opdrachtgevers bij hun BREEAM-certificeringstraject en verduurzamingsactiviteiten gericht op duurzaam vastgoed. Van nieuwbouw en renovatie tot bestaande bouw. We zijn als BREEAM Expert of BREEAM Assessor betrokken bij deze projecten. Met meer dan 450 BREAAM-projecten en hoge scores mag W4Y zich toch wel koploper noemen in Nederland. En dat wordt nu beloond met deze nominaties.”

Nominaties

Nieuwbouwproject Van Gelder groente & fruit

Duurzaam vastgoed met BREEAM

Wilt u meer weten over W4Y of het realiseren van een duurzaam gebouw met BREEAM-certificering, neem dan contact op. Lees meer over onze BREEAM projecten en BREEAM-activiteiten. Bel ons gerust op 085-1043348.

#BREEAM #W4Y #Awards